ANKARA / ALTINDAĞ - Cebeci Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 12.00 da Okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

CEBECİ ORTAOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

SAYIN ÜYEMİZ;

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 12.00 da Okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.Toplantı için yeterli çoğunluk olmazsa 03.11.2023 Cuma günü yukarıda belirtilen yer ve saatte çoğunluk aranmadan yapılacaktır.

Toplantıya katılmanızı rica eder saygılar sunarız.

Hüseyin DURAN

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve yoklama.

2. Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşının okunması.

3. Okul Müdürü Ramazan KİLİM’in Açılış Konuşması,

4. Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve iki yazman seçiminin yapılması.

5. Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibraz edilmesi.

6. Yeni Yönetim Kurulunun seçimi(Veliler arasından 5 asil,5 yedek üyeyi açık oylamayla)

7.Yeni Denetleme Kurulunun seçimi(Veliler arasından 1 asil,1yedek üyeyi açık oylamayla)

8. Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

9. İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul Aile Birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

10. Okulun eğitim ve öğretimde kalite ve başarısının yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

11. Dilek ve temenniler.

12.Kapanış.