ANKARA / ALTINDAĞ - Cebeci Ortaokulu

Mrt

18 Mart 1915 Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)in doğduğu günü de içeren "Hz. Peygambere Saygı ve Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle okulumuzda bir program düzenlendi.

Nis

Altindağ Belediye Baskani Sayin Doc.Dr. Asım BALCI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümü kapsaminda makamini temsili olarak okulumuz 7/D sinifi öğrencisi Yusuf Şimşek'e devretmistir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü programı okulumuz konferans salonunda gerçekleşti.Törende okulumuzun hazırlamış olduğu gösteriler,şiirler ve günün anlam ve önemini belirten belirtilen konuşmalar yapıldı.

Mrt

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün desteklediği "Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele" projesi kapsamında okulumuzda  proje sunumu ve tiyatro gösterisi gerçekleştirilmiştir.

Şbt

10 ilde meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan deprem nedeniyle okulumuzun başlattığı "Kucak Dolusu Oyuncak Sevgiyle Beni Saracak" oyuncak toplama kampanyasına veli ve  öğretmenler işbirliği ile bir kamyon oyuncak toplandı. Toplanan oyuncaklar Adıyaman iline gönderilmek üzere yola çıktı. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

18.10.2022 tarihinde saat 12:00 da okulumuz konferans salonunda yapılması planlanan okul aile birliği toplantımız yeterli katılım sağlanamadığı için bir hafta sonra 25.10.2022 Salı günü saat 12:00 tekrar yapılacaktır. Tüm velilerimize duyrulur.

Mrt

Öğrencilerimizden yoğun ilği gören yarışmada; 8/B sınıfından YAĞMUR  GÜÇLÜ birinci, 7/A sınıfından IRMAK YüKSEL ikinci, 5/F sınıfından NİSA  SEDEF SALMAN üçüncü olmuştur. Ayrıca 6/Cden ALPER EYMEN KOYMATCIK, 6/C den BÜŞRA UYANIK, 5/E den KÜÇÜK  KÜRŞAT EFE  DİLMEN, 5/D den KARDELEN SU SEZER mansiyona layık görülmüştür. Yarışmada emeği geçen  öğretmenlerimiz ELİF ÇOBUR, SİNAN METİN, HİKMET KALFA ve SAFURE PELİT'e teşekkür ederiz

Ock

Okulumuzda 2022-2023 yılında sınıflarda okutulacak olan seçmeli derslerin seçim işlemleri başlamıştır. Velilerimizin öğrencilerine okutulacak seçmeli dersleri seçmeleri gerekmektedir. Seçim işlemleri için okula gelip seçmeli ders formunu doldurabilir yada sınıf whatsapp gruplarında sınıf öğretmenleri tarafından verilecek google form alanını doldurarak tercihlerinizi yapabilirsiniz.