ANKARA / ALTINDAĞ - Cebeci Ortaokulu

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği 9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmelik'te ülke, il/ilçe ve okul genelinde ortak yazılıların yapılacağı; il/ilçe ve okul genelinde gerçekleştirilecek ortak sınavların ise il sınıf/alan zümreleri ve Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüklerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacağı belirtilmiştir.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, okulumuzda uygulanacak olan ortak yazılı sınavlar için "Kazanım ve Konu Soru Dağılım Tabloları" oluşturulmuştur.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Cebeci Ortaokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 12.00 da Okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri

Sınıfların Ders Programları