ANKARA / ALTINDAĞ - Cebeci Ortaokulu

Haz

Okulumuz yararına düzenlenen, okulumuzun derneğinin organize ettiği resim sergisinde öğrencilerimizin de eserleri sergilendi. Sergide yer alan öğrencilerimizin tabloları büyük ilgi gördü ve beğeni topladı. Bu etkinlik, hem öğrencilerimizin yeteneklerini sergileme fırsatı sundu hem de okulumuz için önemli bir katkı sağladı. @cebeci_ortaokulunu_kor.yst.der derneğimize eserleri okulumuz için satışa sunan sanatseverlere ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

May

Cebeci Ortaokulu'nun bahçesi, öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen görkemli bir kermes etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gün boyunca süren etkinlik, hem eğlenceli hem de kültürel öğeleri bir araya getirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

May

Okulumuz okul müdürü ve sınıf Veli temsilcileri ile aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi toplantıda yapılacak olan kermes de ele alındı. Toplantıda, okulun gelenekselleşmesi istenen etkinliklerinden biri olan kermes için çeşitli planlar yapıldı.

May

Geçtiğimiz günlerde, 7F sınıfı anlamlı bir gezi için Anıtkabir’i ziyaret etti. Öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhını gezme ve öğrenme fırsatı buldular.

May

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan Cebeci Ortaokulu öğrencileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı renkli bir törenle kutladı. Okulda düzenlenen törene öğrenciler, veliler ve öğrenci yakınları da yoğun ilgi gösterdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Ortak Sınav Takvimi

May

Okulumuzda bu yıl düzenlenen sınıflar arası futsal turnuvası, büyük bir coşkuyla sona erdi. Turnuvada, her sınıfın oluşturduğu takımlar kıyasıya mücadele ederek en iyi olma yolunda ter döktüler. Haftalar süren heyecan dolu maçların ardından final karşılaşmalarıyla kazananlar belli oldu.

May

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Küçük Kızlar Futsal İl Birinciliği Müsabakası”nda okulumuz futsal takımı Ankara şampiyonu olmuştur. Tek devreli lig usulü şeklinde oynanan müsabakalarda yaptığı 4 maçı da kazanarak Ankara şampiyonu olan Cebeci Ortaokulu kız futsal takımımızı başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz, iş sağlığı ve güvenliği teftişi sonucunda başarıyla geçti. Öğrenci ve personelin güvenliği ve sağlığına yönelik alınan önlemler teşvik edici ve övgüye değer olarak değerlendirildi. Bu başarı, okulumuzun iş sağlığı ve güvenliği standartlarına ne kadar önem verdiğini ve bu konuda titizlikle çalıştığını göstermektedir. Öğrenci ve personelimizin güvenliği her zaman önceliğimiz olmaya devam edecektir.

May

Okulunuzda düzenlenen öğrenciler arası futsal turnuvası, öğrencilerin spor yapma ve takım ruhu geliştirme fırsatı bulduğu heyecan verici bir etkinliktir.

May

LGS’ye sayılı günler kala öğrencilerimizin motivasyonunu arttırma çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyor ve en çok görmek istedikleri ASELSAN MTAL’ni  geziyoruz .ASELSAN Lisesi teknoloji ve mühendislik alanındaki liderliğini görmeleri için büyük bir fırsat sunmuş oldu. Bu deneyim, öğrencilere ilham verdi ve gelecekteki kariyer hedeflerini şekillendirmede önemli bir rol oynadı. Okul rehber öğretmenlerimiz Sevgi CİNSGÜRBÜZ ve İbrahim YİĞİT’e teşekkür ederiz

May

Ulus meslek Lisesi branş öğretmenleri okul  rehber öğretmeni ve idarecileri okulumuz öğrencilerine Bilişim teknolojileri, Elektrik elektronik teknolojisi Alanı, Metal teknolojisi Alanı , Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanlarını tanıttılar. Meslek ve teknik bölümlerin yer aldığı Ulus meslek lisesinin elektrik bölümü yüzdelik dilimle öğrenci alırken diğer diğer bölümler de mesleğe ilgi duyan gayretli öğrencileri okullarına bekliyor

Nis

23 Nisan ulusal egemenlik ve Çocuk bayramı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. 23 Nisan tören Komitesi tarafından organize edilen programa okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katılımı ile konferans salonunda gerçekleşti. Günün anlam ve önemine dair konuşmalar , şiirler ,halkoyunları ve dans gösterileri sergilendi ve büyük beğeni topladı törenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart 1915 Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.